Autoblow - A.I. + Machine - Blowjob Maskin

Autoblow - A.I. + Machine - Blowjob Maskin

Autoblow - A.I. + Machine - Blowjob Maskin
Produktinformasjon

Verdens mest avanserte blowjob-maskin har blitt enda bedre!

Nå kan maskinen bli kontrollert via internett på telefonen og du kan justere hvor trang den skal være.

Autoblow A.I +.  Maskinen bruker kunstig intelligens for å gi deg 9 unike blowjob-opplevelser i 10 forskjellige hastigheter! Hver av modusene gir en ny blowjob hver gang den velges. Teknikkene til Autoblow er basert på studier fra et forskningslag som bruker maskinteknikk basert på hundrevis av virkelige blowjob-videoer, som gir deg den tillærte teknikken per tilfeldighetsmodus. Resultatene er programmert inn i enheten slik at du virkelig vil oppleve blowjobs på samme måte som i det virkelige liv!

For å skape den mest opptimale blowjob er det, ved hjelp av kunstig intelligens mulig å bevege sleeve-holderen og silikonhylstret i 250 ulike posisjoner.

Alle programmene justeres enkelt med (LED-belyst) trykknapper på selve masturbatoren, eller via internett på smarttelefonen eller nettbrettet.

Når du skal koble din A.I+ til internett så får du tilgang til en rekke nettbaserte funksjoner, som f.eks. fjernstyring, nedlasting av blowjobscener, språkstyring (beta) og mer.


Denne maskinene har ikke bare avansert programmering, men også avansert patentert mekanikk! På innsiden av maskinen finner du en griper som vil ta et forsiktig grep rundt penis og dra en silikon-sleeve opp og ned over penis, som simulerer en våt munn og hånd, det som er nytt her er at du kan bruke en skrutrekker for å justere hvor stramt grepet rundt penis skal være. Du kan justere diameteren fra 47 mm til 53 mm,  ved leveranse er den innstilt på 50 mm.


Autoblow A.I. har også en spennenden "edge" funksjon som holder deg på kanten til orgasme. Trykk på pause-knappen for å pause når som helst under blowjob-opplevelsen. Trykk på pause-knappen igjen for å starte maskinen igjen akkurat der du stoppet!

Rengjøringen er lekende lett. Trekk sleeven ut av maskinen, skyll den med lunkent vann og tøm den. Påfør deretter en leketøyrens uten alkohol og la rensen virke i ca. 5 minutter. Skyll av produktet igjen og la den tørke.

Autoblow A.I. trenger ingen batterier eller oppladning, plugg den inn i stikkontakten og du er klar!


Spesifikasjoner
  • Materiale: ABS, silikon, PUR.
  • Størrelse: 22 cm x 17 cm x 10 cm
  • Brukbar lengde: 18 cm
  • Power: 220-230V / EU
  • Lengde ledning: 3 meter
  • Vanntett: Nei

Skriv en vurdering

Merk: HTML blir ikke oversatt!

Verifisering
Huk av i boksen
  • Varenummer: 54005700000
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 2 375,-
  • Eks. Moms: 1 900,-

Nøkkelord: masturbator, onani, runke, runking, onani, blowjob, bj, oralsex, oral, autoblow