KEON - Adapter Case - Kompatibel boks til andre sleeves

KEON - Adapter Case - Kompatibel boks til andre sleeves

KEON - Adapter Case - Kompatibel boks til andre sleeves
Produktinformasjon

Introduserer det ultimate tilbehøret for Keon Masturbator: Den Kompatible Boksen!

Gjør deg klar til å heve nytelsen til nye høyder med denne kompatible boksen, spesielt designet for Keon Masturbator Adapter fra Kiiroo. Dette innovative tilbehøret tar dine intime opplevelser til et nytt nivå, og gir deg fullstendig automatisk, interaktiv nytelse med dine favoritt masturbator sleeves!

Allsidighet møter nytelse når hvilket som helst Masturbator sleeve du velger, glir enkelt inn i masturbatorens boks. Har du en favoritt fra Fleshlight, men du ønsker å bruke Keon Masturbatoren? Frykt ikke, bare sett din favoritt sleeve i boksen og skyv den inn i din Keon! Den Kompatible Boksen leveres med et beskyttende lokk for å sikre en trygg og diskret opplevelse. Fordyp deg i en verden av sensasjonelle følelser og la fantasien din blomstre med hver bevegelse.

Den kompatible boksen er spesielt utviklet for å passe perfekt inn i Keon Masturbator Adapter, og skaper en sømløs tilkobling som forbedrer din sololek eller interaktive lek. Med sitt ergonomiske design og enkle brukervennlighet blir denne boksen en uunnværlig del av dine intime øyeblikk.

Den Kompatible Boksen er designet med brukervennlighet i tankene. Skyv bare inn ønsket sleev og du er klar for ditt intime eventyr. Utforsk ulike teksturer og intensiteter med letthet, og la den kompatible boksen ta seg av resten.

OBS!
Keon Masturbator Adapter og sleeves følger ikke med. Sørg for at du har Keon Masturbator Adapter for å nyte alle fordelene med dette tilbehøret.

Er du klar for å begi deg ut på den ultimate reisen av tilfredsstillelse? Skaff deg din Keon kompatible boks nå og opplev nytelse som aldri før!

Spesifikasjoner
  • OBS! Keon Masturbator og sleeves følger ikke med. Dette er kun en adapter boks.

Skriv en vurdering

Merk: HTML blir ikke oversatt!

Verifisering
Huk av i boksen
  • Merke: Kiiroo
  • Varenummer: 50023540000
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 289,-
  • Eks. Moms: 231,-

Nøkkelord: kiiroo, masturbator, onani, mann, gavetips, julegavetips, partner, kjæreste, langdistanse, long distance