Lola Milani - Mystique Rabbit - Rosa

Lola Milani - Mystique Rabbit - Rosa

Lola Milani - Mystique Rabbit - Rosa


Lola Milani introduserer Mystique Rabbit, en dual-action rabbit vibrator som tar din tilfredsstillelse til spennende nye høyder. Dobbel nytelse, dobbel spenning. Mystique Rabbit er designet for maksimal nytelse og utforskning, og tilbyr 10 unike vibrasjonsmoduser som vil tilfredsstille dine dypeste behov.


Med sitt moderne og elegante flaskelignende design er Mystique Rabbit både lett å ta med på tur og diskret. Den passer perfekt i vesken, slik at du kan ta den med deg hvor som helst uten å tiltrekke uønsket oppmerksomhet. Denne sofistikerte vibratoren er laget av ren platinum silikon, som ikke bare gir en silkemyk følelse mot huden, men også sikrer en trygg og hygienisk opplevelse.


Mystique Rabbit er utviklet for å gi en bred rekke av sensasjoner, og med sine 10 forskjellige vibrasjonsmoduser kan du enkelt finne den perfekte rytmen som passer akkurat deg. Enten du er nybegynner eller erfaren, vil denne enheten heve din nytelse til nye høyder.


Med en ladetid på 150 minutter gir Mystique Rabbit deg opptil 60 minutters kontinuerlig nytelse, slik at du kan nyte lange økter med uavbrutt stimulering. Dette gjør den til den ideelle følgesvennen for de som ønsker både kraft og eleganse i en enhet.


Gjør Mystique Rabbit til en del av ditt intime arsenal og oppdag hvorfor Lola Milani er synonymt med kvalitet og nytelse.


Skriv en vurdering

Merk: HTML blir ikke oversatt!

Verifisering
Huk av i boksen
  • Merke: Rimba
  • Varenummer: 3285
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 1 595,-
  • Eks. Moms: 1 276,-

Nøkkelord: vibrator, vibrasjoner, bullet, turkis, grønn, kraftig, ladeeske, ladeboks